کامپوزیت آلومینیوم طراحی و اجرای نمای حرفه ای با بهترین کیفیت و میزان محبوبیت استفاده از کامپوزیت آلومینیوم در صنعت ساختمانسازی و نما به جایی رسیده است که کامپوزیتها را به عضوی ثابت در این صنعت تبدیل کرده است. برخلاف گذشته که معماران تنها مجاب به استفاده از مصالحی مانند سنگ و سیمان و آجر بودهاند، امروزه با استفاده از ورقهای کامپوزیت آلومینیومی جلوهی خاص و شیکی به نمای ساختمان میدهند. ساختار ورق کامپوزیت آلومینیوم از دو لایه ورق آلومینیومی به ضخامت ۳ تا ۵/۰ میلیمتر، یک لایه پلی اتیلن به ضخامت 3 تا 5 میلیمتر، لایهی رنگ PVDF، چسب عایق و ضد خش و پوشش محافظ ضد خش تشکیل می شود. این موارد باعث شده است تا این ورقها نه تنها مقاومت بسیار بالایی در برابر حریق از خود نشان دهند، بلکه به یک ورق کامل تبدیل شوند و در نما به زیباترین شکل ممکن مورد استفاده قرار بگیرند.
اما آن چه که باعث محبوبیت بیش از حد پانل کامپوزیت آلومینیومی شده است تنوع بسیار وسیع آنها با توجه به نوع آلیاژ آلومینیومی استفاده شده در لایهها، انواع رنگهای بهکار رفته در لایهی پوستی بیرونی، نوع مواد بهکار رفته در لایهی میانی و نوع یراق آلات پنجره های آلومینیومی است. لازم به ذکر است که این تنوع وسیع پانل کامپوزیت آلومینیومی در عین آن که پاسخگوی نیازهای متفاوت متقاضیان است، از کیفیت و کاربرد مشخصی نیز برخوردار است تا سهولت استفاده از آن آسانتر از پیش گردد.
کامپوزیت آلومینیوم نمای ساختمان با مناسبترین قیمت در انواع مختلف همراه با تولید و فروش ورق کامپوزیت در نگارین پنجره آفتاب عرضه می شود.
ورق کامپوزیت چیست؟
ورق کامپوزیت نمایی خاص و زیبا می باشد که از ترکیب آلیاژ آلومینیوم و لایه پلی اتیلن تشکیل شده است. این ورق ها می توانند به عنوان نمای مدرن و برای زیباسازی بیشتر در محیط داخلی و خارجی ساختمان ها قرار بگیرند. آن چه که تهیه و استفاده از ورقه های کامپوزیت را برای همگان لذت بخش می کند، مزایای بسیار آن ها در قبال هزینه پایین می باشد. شما می توانید با ترکیب این صفحات و پنجره ترمال بریک فضایی نو و خواستنی را در محیط ساختمانی خود پدید آورید.
کامپوزیت ورق
همان طور که گفته شد ورق کامپوزیت دارای مزایای بسیاری می باشد که خرید آن را برای مردم لذت بخش می سازد. از جمله مهم ترین ویژگی های این محصولات آلومینیومی می توان به شکل پذیری، سبک بودن، سرعت نصب بالا، خمکاری آسان و تنوع در طرح و رنگ پذیری اشاره کرد. ویژگی های موثر این محصولات سبب شده است تا امروزه شاهد استفاده مکرر آن ها در ساختمان ها باشیم.
یکی دیگر از ویژگی های مهم و قابل توجه ورقه های کامپوزیت، امکان تعویض آن ها می باشد. بدین صورت در هنگام رخ دادن مشکلی در یک بخش از نما، دیگر لازم نیست که کل سازه تغییر کند. بلکه هر پنل به صورت جداگانه تعمیر یا تعویض می شود. لازم به ذکر است که مجتمع نگارین پنجره آفتاب دارای تعمیرکاران و کارشناسان متخصصی در زمینه انواع تعمیرات، جوش آلومینیوم و سایر خدمات آلومینیومی می باشد.
ابعاد و قیمت ورق کامپوزیت
ورق کامپوزیت آلومینیوم بنابر نیاز متقاضیان در ابعاد مختلفی تولید می شود، اما شاخص ترین ابعاد این محصولات 5 و 3 دهم میلیمتری می باشد که با ضخامت 4 میلیمتر تولید می شود. طول و عرض ورقه های کامپوزیتی نیز 320 سانتی متر در 125 سانتی متر می باشد.
مجتمع نگارین پنجره آفتاب تولیدکننده برتر ورق کامپوزیت در ایران می باشد.
کامپوزیت آلومینیوم نمای ساختمان با مناسبترین قیمت در انواع مختلف همراه با تولید و فروش ورق کامپوزیت در نگارین پنجره آفتاب عرضه می شود.
مزایای استفاده از ورق آلومینیوم کامپوزیت
فواید استفاده از ورقهای آلومینیوم کامپوزیتی به قدری زیاد است که نمیتوان ساختمان و نماسازی مدرنی را بدون آنها تصور کرد. در ادامه به بررسی این مزایا میپردازیم:
مقاومت در برابر دما
خصوصیات به کار رفته در پانل آلومینیوم کامپوزیت باعث مقاومت این پانلها در برابر تغییرات دمایی از منفی 50 درجه سانتی گراد تا 80 درجه شده است.
عایق صوتی
ورق کامپوزیت آلومینیوم را به شکل باکس های قابل نصب در میآورند تا در هنگام نصب فضای خالیای میان ورق آلومینیومی و دیوارهی ساختمان ایجاد شود. این فضای ایجاد شده خاصیت عایق صوت را برای ساختمان به وجود میآورد.
عایق رطوبت و حرارت
فضای خالی ایجاد شده میان ورق آلومینیومی و دیوارهی ساختمانی باعث برقراری جریان هوا میشود تا این پانلها را به عنوان عایق حرارت و رطوبت بشناسند.
تعویض پانل
همانطور که گفته شد این ورقها به صورت باکس نیز تولید میشوند. این خاصیت موجب شده است تا در هنگام وجود مشکل در نما به راحتی بتوان به تعویض پانل مورد نظر پرداخت.
انعطاف پذیری در طرح و رنگ
انعطاف پذیری نامحدود ورق کامپوزیت الومینیومی در رنگ و طرح دلیل دیگری بر موفقیت این سازههای مدرن است. شما میتوانید این ورقها را در رنگهای متفاوت و در طرحهای گوناگون(طرح سنگ، چوب، آجر، سه بعدی، آیینهای و…) تهیه کنید.
سبکی ورق کامپوزیت آلومینیوم
وزن پایین این ورقها امکان حمل و نقل و نصبشان را بسیار ساده و راحت میکند.
قابلیت آب بندی
این قابلیت باعث میشود تا آب ناشی از برف و باران به زیر نما راه نیابد و با هدایت آن از طریق شیارهای تعبیه شده از محل مشخصی خارج گردد.
همچنین لازم به ذکر است که این ورقها در برابر بارانهای اسیدی، عوامل جوی، زلزله و آتش سوزی بسیار مقاوم هستند. بنابراین، امکان استفاده آنها در فضای باز نظیر بخش تشکیل دهنده جان پناه یا نرده شیشه ای نیز وجود دارد.
قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم
قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم نسبت به نوع ورق استفاده شده متفاوت است. عواملی نظیر
- ضخامت ورق آلومینیومی
- نوع آلیاژ
- مواد استفاده شده در هستهی میان لایهها
- نوع رنگ استفاده شده
- نوع طرح استفاده شده
- حجم
- ارتفاع
- قابلیت فشردگی
- نوع برش به کار رفته در پانل کامپوزیت آلومینیوم
از عوامل موثر در تعیین قیمت ورق کامپوزیت الومینیوم است. همچنین نوسانات در بازار به عنوان محرک دیگری در تعیین قیمتگذاری کامپوزیتها شناخته میشود. به همین دلیل توصیه میشود تا پیش از خرید ورق کامپوزیت الومینیوم استعلام روزانه بگیرید تا از قیمت دقیق و به روز آگاه شوید.
بدین منظور از طریق ایجاد ارتباط با تیم پشتیبانی میتوانید به تمامی اطلاعات مورد نیاز دربارهی کامپوزیت آلومینیوم دست یابید.
کامپوزیت آلومینیوم نمای ساختمان با مناسبترین قیمت در انواع مختلف همراه با تولید و فروش ورق کامپوزیت در نگارین پنجره آفتاب عرضه می شود.
پانل کامپوزیت آلومینیومی
پانل کامپوزیت آلومینیومی با ابعادی مشخص که توسط طراح تعیین می شود بر روی دیوار بیرونی ساختمان نصب می شود. این نما از جنس ورق آلومینیوم می باشد. قیمت و هزینه اجرای انواع نمای کامپوزیت آلومینیوم بر اساس نیاز پروژه و نرخ روز ارز تعیین می شود. نمای کامپوزیت قیمت های متفاوتی دارد و این تفاوت قیمت به دلیل فاکتورهای گوناگونی است که هنگام تعیین هزینه نمای کامپوزیت مدنظر قرار داده می شود. امروزه سازندگان و پیمانکاران ساختمان برای نماسازی ساختمان محدود به استفاده از مصالح نیستند و می توانند از نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی نیز استفاده نمایند. اجرای کامپوزیت نما با استفاده از یراق آلات آلومینیوم و جوش آلومینیوم انجام می شود تا در نهایت ساختمان، ظاهری مدرن و ایمن داشته باشد. متفاوت بودن آلیاژهای آلومینیوم و یراق آلاتی که برای نمای کامپوزیتی استفاده می شود منجر شده تا کامپوزیت نما قیمت های متفاوتی داشته باشد.
اجرای نمای آلومینیوم کامپوزیت ساختمان
اجرای نمای آلومینیوم کامپوزیت ساختمان نیاز به تجربه و مهارت دارد. زیرا نمای آلومینیوم ساختمان باید توسط یک اجرا کننده متخصص انجام شود. نمای آلومینیوم کامپوزیت یا نمای پانچ متال که با استفاده از ورق پانچ انجام می شود، نوعی از نمای آلومینیومی می باشد. نما کامپوزیت آلومینیوم یا سایر نماهای آلومینیومی از مقاومت بالایی برخوردار می باشند. اما این مقاومت زمانی رخ می دهد که اجرای نمای کامپوزیت توسط یک اجراکننده متخصص انجام شود. آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی به پرکاربرد ترین فلز برای ساخت انواع درب و پنجره، نما، اسکای لایت، پل شیشه ای و نرده شیشه ای تبدیل شده است. برای کسب اطلاعات درباره انواع نمای کامپوزیت و انتخاب بهترین نما با توجه به پروژه تان می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. مجتمع صنعتی نگارین پنجره آفتاب به طور تخصصی در حوزه محصولات آلومینیومی ساختمان فعالیت می کند.
قیمت اجرای هر متر مربع نمای داخلی کامپوزیت ساختمان دو طبقه مسکونی
قیمت اجرای هر متر مربع نمای داخلی کامپوزیت ساختمان دو طبقه مسکونی با توجه به نرخ روز ارز تعیین می شود. برای مطلع شدن از هزینه و قیمت کامپوزیت نمای ساختمان مسکونی با کارشناسان ما تماس بگیرید. کارشناسان ما پس از بررسی پروژه و نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه، هزینه دقیق را اعلام خواهند کرد. نمای کامپوزیت یا نماهای دیگری چون کرتین وال از مقاومت خوبی برخوردار هستند. نماهایی که با استفاده از آلومینیوم ساخته می شوند مانند کامپوزیت نمای داخلی ساختمان، نیاز به نگهداری سختی ندارد. به همین دلیل نیازی به پرداخت هزینه های گزاف نگهداری یا تعویض نخواهید شد. در نتیجه هنگام مقایسه قیمت نمای کامپوزیت ساختمان با سایر نماها به این نکته توجه داشته باشید که هزینه پرداخت شده با توجه به کیفیت بالا، عمر زیاد و مقاومت نما می باشد.
نحوه محاسبه اجرای نمای کامپوزیت
نحوه محاسبه اجرای نمای کامپوزیت به پروژه و طرح ساختمان بستگی دارد. به طور کلی ورق كامپوزيت از سه لایه تشکیل شده است و در برابر شرایط آب و هوایی بسیار مقاوم است. به همین دلیل قیمت نمای کامپوزیت با توجه به مقاومت و کیفیت آن تعیین می شود. برای مطلع شدن از نحوه محاسبه نمای کامپوزیت و نحوه اجرای نمای کامپوزیت می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید. آلومینیوم در صنعت ساختمان سازی جایگاه خوبی کسب کرده است و امروزه شامل تولید انواع نما و پارتیشن شیشه ای با استفاده از فلز هستیم. محصولات آلومینیومی بسیار متنوع هستند و همین تنوع باعث شده است تا هزینه اجرای پارتیشن شیشه ای با هزینه اجرای نمای کامپوزیت متفاوت باشد. در نتیجه برای مطلع شدن از هزینه بهتر است با کارشناسان ما تماس بگیرید تا هزینه پس از بررسی پروژه اعلام شود.
آب بندی و طراحی انواع نمای کامپوزیت ساختمان ویلایی
آب بندی و طراحی انواع نمای کامپوزیت ساختمان ویلایی بهتر است توسط اجراکننده متخصص انجام می شود. آب بندی این نما به جهت هدایت و خروج آب باران بدون نفوذ به لایه های زیرین نما انجام می شود. در نتیجه آب بندی نمای کامپوزیت به دلیل محافظت از نمای کامپوزیت ویلایی و ساختمانی انجام می شود. هر گونه خطا در نصب و اجرا انواع نماهای ساختمانی می توانید آسیب های بسیاری را در پی داشته باشید. به همین دلیل برای اجرا نمای کرتین وال و اجرا انواع کامپوزیت نمای ساختمان حتما از افراد متخصص کمک بگیرید. طراحی نمای کامپوزیت با ایجاد ظاهر مدرن و زیبا منجر به چشمگیر شدن نمای ساختمان شما می شود. همچنین این نما، تنوع رنگی بسیاری دارد و مورد توجه معماران و طراحان بسیاری در سراسر دنیا قرار گرفته است.
نمای کامپوزیت چیست
نمای کامپوزیت چیست و چه کاربردی دارد از رایج ترین سوالاتی است که توسط کارفرمایان شنیده می شود. اگر شما نیز با سوالی چون کامپوزیت نما چیست مواجه هستید در ادامه با ما همراه باشید. ورق کامپوزیت آلومینیوم نوعی محصول آلومینیومی می باشد که برای نماهای ساختمانی خلاقانه مورد استفاده می گیرد. نمای ظاهری ساختمان شامل سه تجهیزات اصلی اعم از ورق های کامپوزیت، درب و پنجره می باشد. امروزه بیشتر تجهیزاتی که برای نمای ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند، توسط آلومینیوم ساخته می شوند. به همین دلیل انواع کامپوزیت نما خلاقانه و نوین را می توانید برای ساختمان های تجاری، تفریحی یا مسکونی طراحی نمایید. آلومینیوم فلز منعطف و مقاومی است و در صنعت ساختمان سازی به پرکاربرد ترین فلز تبدیل شده است. برای اطلاع از هزینه نمای کامپوزیت و قیمت اجرای نمای کامپوزیت بهتر است با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید. زیرا هزینه به اساس نیاز پروژه و نرخ روز آلومینیوم تعیین می شود.
بررسی سوالاتی درباره ی کامپوزیت آلومینیوم
مواد کامپوزیت آلومینیوم یک پانل سه لایه است که از دو ورقه آلومینیومی از پیش رنگ شده به یک هسته پلی اتیلن چسبانده شده است. پانل های کامپوزیت آلومینیمو یک ماده عالی برای کاربردهای داخلی یا خارجی هستند که به ثبات ابعادی خوب، وزن کم و ظاهری براق و درخشان شهرت دارند. این ماده در برابر آب، در برابر آلودگی های مختلف شیمیایی و در برابر حرارت مقاوم است. کامپوزیت همچنین عایق با کیفیتی برای صوت به حساب میآید. طول عمر پانل های آلومینیومی می تواند بیش از ۳۰ سال باشد. شرکت نگارین پنجره آفتاب، ضمن تولید و ارائه بهترین و با کیفیتترین سازههای آلومینیومی، برای مشاوره رایگان حضوری و غیر حضوری آماده است. در ادامه به سوالات کامپوزیت آلومینیوم می پردازیم:
کامپوزیت آلومینیوم چیست؟
ساختار ورق کامپوزیت آلومینیوم از دو لایه ورق آلومینیومی به ضخامت ۳ تا ۵/۰ میلیمتر، یک لایه پلی اتیلن به ضخامت ۳ تا ۵ میلیمتر، لایهی رنگ PVDF، چسب عایق و ضد خش و پوشش محافظ ضد خش تشکیل می شود. این کامپوزیت ها میتوانند در بخش های متفاوتی از صنعت ساختمان سازی، نما، درب و پنجره و غیره، استفاده شوند.
آیا پنل کامپوزیت ایمن است؟
از آنجایی که پنل کامپوزیت سبک بوده و بار اضافهای به دوش ساختمان نمیاندازد، استفاده از آن در مصالح ساختمانی ایمنی بیشتری در برابر تکانهای ناشی از زلزله میدهد. این کامپوزیت ها دارای مقاومت و استحکام بالایی نیز میباشند که طول عمر آن ها را افزایش داده و ایمن ساخته است.
آیا مواد کامپوزیت آلومینیوم قابل اشتعال است؟
خیر. خصوصیات به کار رفته در پانل آلومینیوم کامپوزیت باعث مقاومت این پانلها در برابر تغییرات دمایی از منفی ۵۰ درجه سانتی گراد تا ۸۰ درجه شده است. این محصولات در دماهای بالاتر نیز آسیب جدی نمیبینند و تنها رنگ روی بدنه آن ها از بین میرود که به راحتی قابل تعمیر است.
پنل های کامپوزیت آلومینیوم چه کاربردهایی دارند؟
آن چه که باعث محبوبیت بیش از حد پانل کامپوزیت آلومینیومی شده است تنوع بسیار وسیع کاربرد آنها میباشد. این پنل ها با توجه به نوع آلیاژ آلومینیومی استفاده شده در لایه هایشان میتوانند در بخش های متفاوتی از صنعت ساختمان سازی مانند نماهای بیرونی، پارتیشن بندی، تولید در و پنجره و غیره مورد استفاده قرار بگیرند.
پانل کامپوزیت آلومینیوم چقدر استحکام دارد؟
پانل های کامپوزیت آلومینیومی با توجه به قابلیت های فراوانی مانند عایق بودن، دوام و انعطاف پذیری بالا، برای کسانی که به دنبال متریالی زیبا، مدرن و در عین حال مستحکم برای نمای ساختمان خود هستند، فوق العاده جذاب است. بنابراین میتوانند مصالح خوبی برای ساختمان سازی باشند.